Povestea Masca del Taco incepe in anul 2010 cand Felice Merge, ghidat de experienta tatalui sau, cumpara o Cooperativa Comunala pe care o readuce la frumusetea sa rulala initiala. Aceasta este imbogatita cu cele mai noi echipamente si tehnici de productie inovatoare, menite sa produca cel mai calitativ vin fara a-si pierde naturaletea. Masca del Taco Lu Li Primitivo este o editie limitata si este realizat din soiul de struguri Primitivo cultivat in zona Apulia. Strugurii sunt prelucrati fara procesare, printr-o banda, la o temperatura controlata pana la sfarsitul fermentatiei. Maturarea se realizeaza in cuve de otel inoxidabil si in diferite tipuri de butoaie din lemn.Culoare: Rosu rubiniu intens si luminosMiros: Arome intense de fructe de padure si flori rosii impletite cu note de ierburi aromatice, anason stelat, condimente si piper negruGust: Intens fructat, bine echilibrat si cu mare persistenta spre finalTemperatura de servire: 16/18° C.Asocieri gastronomice: Ideal alaturi de tocanite, vanat, branzeturi maturate sau in sine, ca un vin de meditatie
