Este o bere complexa, brasata cu pasiune si rabdare in stilul unui Quadrupel belgian reinterpretat. Timp de opt luni, butoaiele proaspat golite de rom din Ecuador si-au pus amprenta asupra berii, oferindu-i toate notele de exceptie regasite in rom. Romul din Ecuador se distileaza la altitudini mari, rezultand o bautura inchisa la culoare, usor dulceaga si aromata. Dupa maturare, berea a dobandit note de stejar toastat, ciocolata, miere si fructe glacé. Gustul este un mosaic format din note de prune uscate si rosii, smochine coapte, stafide, condimente, vanilie si note de malturi prajite. Fermentatia zaharurilor complexe adaugate, Muscovado si Demerara au conturat caracterul, creand o bere de exceptie care dezvolta calitati unice in timp. SERVIRE: 14 ºC – 16 ºC IN PAHAR CU PICIOR ALATURI DE FELURI DE BAZA CU CARNE SI SOSURI CARAMELIZATE SAU DESERTURI.
